søndag den 12. juli 2015

Grillaften

Når nu er det tid til at få noget at spise igen. 
Igår var det blevet tid til at få lavet noget lækkert sommermad. Det blev til lidt forskelligt, men det blev super godt.
Jeg startede med at ligge majskolberne i koldt vand hvor de lå i nogle timer. Så var det bare at tage dem op og tørre dem af, putte salt og smør på og så ligge dem i sølvpapir. Derefter lagde jeg dem på grillen i ca 35-40 min. og vendte dem hver 10. min.

Udover majskolber lavede jeg også bøffer af oksemørbrad, spareribs, hakkebøffer og selvfølgelig sluttede vi af med at lave pølser. Oksemørbraden havde ligget i i min hemmelige marinade fra om morgnen af, til den skulle grilles. 
Derefter var det bare at grille dem på fuld varme.

Hakkebøfferne lavede jeg bare som almindelige hakkebøffer med salt og peber og så på grillen.










Så kommer den sidste ting jeg lavede udover pølser nemlig spareribs, som var forretten, der bare skulle på grillen og så have lidt marinade.

Det blev et rigtig godt måltid mad som kunne behage de fleste.
Grilltips: Brug altid gode og friske råvarer når du griller.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar